Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto Uusi versio Ekapelistä

Uusi versio Ekapelistä

Kartta

Ekapelin kartoista on tehty mielenkiintoisempia ja aiempaa selkeämpiä. Kartalle on lisätty hahmoja, joiden kanssa voi jutella ja suorittaa tehtäviä. Pelin pääjuonessa autetaan lintua saamaan sulkansa takaisin täyttämällä lukutaitomittarit. Kartalle on myös lisätty uusi kauppias, joka lentää tapaamaan pelaajaa tasaisin väliajoin. Enää edellistä kauppaa ei tarvitse etsiä pitkän matkan päästä. Jokaiselle kartalle on piilotettu tietty määrä kultakimpaleita ja sieltä löytyy myös piilosta leikkivä sieni.

Palauteruutu

Pelikenttien jälkeen on tullut uusi palauteruutu, jossa peli kannustaa pelaajaa ja antaa palautetta harjoittelun etenemisestä. Aiemmin pelaaja sai jokaisesta kentästä viisi kolikkoa, mutta nyt pelaaja saa kolikon jokaisesta oikeasta vastauksesta. Jos peli huomaa, että pelaaja vain arvailee vastauksia, se saattaa joskus myös vähentää kolikoita väärästä vastauksesta.

Palauteruudun jälkeen näytetään nyt ruutu, joka kertoo pelaajan edistymisestä koko pelin harjoittelusisällön suhteen. Kun kaikki mittarit on kerätty täyteen, pelin pääjuoni on läpäisty. Harjoittelua voi toki jatkaa senkin jälkeen.

Päivittäminen

Mobiililaitteille päivitykset tulevat yleensä automaattisesti, mutta Windowsille uusi versio täytyy ladata itse.

« elokuu 2022 »
elokuu
matiketopelasu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
sivun alkuun