Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto Tule Niilo Mäki Instituuttiin töihin kehittämään LukiMat-verkkopalvelua!

Tule Niilo Mäki Instituuttiin töihin kehittämään LukiMat-verkkopalvelua!

LukiMat-hankkeessa töitä matematiikan ja arvioinnin osaajalle

LukiMat-verkkopalvelu (www.lukimat.fi) tarjoaa tietoa esi- ja alkuopetusikäisten sekä 3-4-luokkalaisten lasten lukemisen ja matematiikan oppimisvalmiuksista. LukiMat-verkkopalvelun toteuttajia ovat Niilo Mäki Instituutti ja Jyväskylän yliopisto, ja opetus- ja  kulttuuriministeriö tukee sitä taloudellisesti.

 

Haemme tiimiimme Jyväskylään projektityöntekijää ajalle 1.10.2010-31.12.2011 (aloitus sopimuksen mukaan). Tarvitsemme ihmisen, joka ymmärtää matematiikan taitojen kehitystä ja oppimisvaikeuksia, omaa kokemusta oppimisen arviointivälineiden kehittämisestä ja pystyy käyttämään tietoverkkovälitteisiä sovelluksia. Haemme ihmistä, joka on omatoiminen ja taidokas tiimityöntekijä. Hakijalla toivotaan olevan tutkinto erityispedagogiikasta, kasvatustieteistä tai psykologiasta. Lisäksi eduksi katsotaan kaikki matematiikan taitojen kehittymistä ja oppimisvaikeuksia koskeva täydennyskoulutus tai  näihin rinnastettavissa oleva  käytännön perehtyminen aiheeseen.

 

Lähetä meille s-postilla (pirjo.aunio@nmi.fi) lyhyt avoin hakemus, missä perustelet miksi juuri sinut tulee valita tiimiimme. Lähetäthän meille myös Curriculum Vitaesi sekä palkkatoiveesi. Alamme käsitellä hakemuksia 22.9.2010.

 

Lisätietoja antaa projektikoordinaattori, dosentti Pirjo Aunio, pirjo.aunio@nmi.fi tai 050 4343408
sivun alkuun