Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto Oppimisen arvioinnin välineet täydentyvät!

Oppimisen arvioinnin välineet täydentyvät!

Verkkopalvelun uusin osa "LukiMat - Oppimisen arviointi" täydentyy tuen tarpeen tunnistamisen välineillä toiselle luokalle.

LukiMat – Oppimisen arviointi

Oppimisen arvioinnin materiaalit.

Oppimisen arvioinnin osa tukee koulussa tehtävää arviointityötä tarjoamalla tietoa ja välineitä matematiikan sekä lukemisen ja kirjoittamisen tuen tarpeen tunnistamiseen ja oppimisen seurantaan esi- ja alkuopetusikäisille.

Tietopalvelu

Oppimisen arvioinnin tietopalvelu tarjoaa oppimisen arviointiin liittyvää tietoa, joka taustoittaa materiaaliosassa tarjottavia arvioinnin välineitä ja opastaa niiden käyttöön.

Materiaalit

Materiaalit-osasta löydät Oppimisen arvioinnin välineet sekä käsikirjat välineiden käyttöä ja tulosten tulkintaa varten. Lukemisen ja kirjoittamisen arviointivälineet on tarkoitettu perusopetuksen luokille 1 ja 2. Matematiikan arviointivälineet on tarkoitettu puolestaan sekä esiopetukseen että perusopetuksen luokille 1 ja 2.

Palvelussa saatavilla:

Matematiikkaan

Lukemiseen ja kirjoittamiseen

Tulossa vielä:

  • Lukemisen ja kirjoittamisen Oppimisen seurannan välineet
  • Lukemisen ja matematiikan käsikirjojen täydennys erillisillä lisäosilla, joissa kuvataan tarkasti mm. käytetty viiteaineisto, välineiden jakaumatiedot ja luotettavuusarviot.
sivun alkuun