Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto LukiMat täyttää 6 vuotta - juhlitaan yhdessä!

LukiMat täyttää 6 vuotta - juhlitaan yhdessä!

Varaa luokallesi oppitunti ilmaisten oppimispelien parissa!

LukiMat-hanke juhlii 6-vuotista toimintaansa. Juhlan kunniaksi tarjoamme viidelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle Jyväskylän esiopetus- ja perusopetusryhmälle (luokat 1-4) mahdollisuuden ilmaiseen LukiMat-matematiikan ja -lukemisen harjoitusmateriaalien (Ekapelit, Numerorata, Ekapeli-Matikka ja Neure-express) esittelyyn (noin 30-45 min) omalla koululla/päiväkodilla. Esittely tapahtuu tietokoneluokassa ja ideana on, että oppilaat pääsevät kokeilemaan harjoitteita. Esittely on mahdollista pitää viikoilla 49 tai 50 sekä vuonna 2014 viikoilla 5 tai 6. Voit valita ryhmällesi sopivan päivän joltain näistä viikoista.

Ilmoita haluamasi ajankohta ja yhteystietosi 22.11.2013 mennessä otsikolla ”LukiMat 6 vuotta” sähköpostiosoitteeseen helena.palm(at)nmi.fi tai johanna.manninen(at)nmi.fi. Kirjoita viestiin myös oletko kiinnostunut lukemisen, matematiikan vai molempien alueiden harjoitusmateriaaleista. Valituille ilmoitamme sähköpostitse.

Huom! Esiteltävät materiaalit tarvitsevat toimiakseen Java-lisäosan (voit kysyä lisätietoja osoitteesta johanna.manninen(at)nmi.fi).

LukiMat 6v

sivun alkuun