Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto Intensiivikoulutus: Matematiikan tehostettu tuki esiopetuksessa ja ensimmäisellä luokalla 5 op

Intensiivikoulutus: Matematiikan tehostettu tuki esiopetuksessa ja ensimmäisellä luokalla 5 op

Niilo Mäki Instituutti järjestää esiopetuksen ja ensimmäisen luokan opettajille opetushallituksen rahoittaman, ilmaisen intensiivikoulutuksen (5 op) Tampereella keväällä 2011. Ilmoittaudu pian! Koulutukseen otetaan 28 osallistujaa!

Matematiikan tehostettu tuki esiopetuksessa ja ensimmäisellä luokalla (5 op) -koulutuksen sisältöjä ovat

 

1) matemaattisten taitojen kehitys esi- ja alkuopetuksessa

2) matemaattiset oppimisvaikeudet

3) matemaattisten taitojen arviointi ja tehostetun tuen suunnittelu

4) tehostetun tuen välineet ja

5) matemaattisten taitojen tukemisen tehokkuus.

 

Koulutus on tarkoitettu sellaisille esi- ja ensimmäisen luokan opettajille, joilla on opetusryhmässään matematiikassa heikkoja lapsia. On toivottavaa, että opettajilla on käytössään tietokone, jossa on Internet -yhteys.

 

Koulutus koostuu neljästä lähijaksopäivästä (10.-11.2.2011, 18.3.2011 ja 15.4.2011) sekä näiden välille ajoittuvasta etätyöskentelystä. Osallistujat mm. arvioivat matematiikan taitoja opetusryhmässään ja oppivat tunnistamaan tehostetun tuen tarpeessa olevat lapset. Lisäksi osallistujat toteuttavat tehostetun tuen jakson ja arvioivat antamansa tuen vaikuttavuutta.

 

Kouluttajina toimivat:

Pirjo Aunio, KT, dosentti, Niilo Mäki Instituutti ja

Jonna Salminen, KM, tutkija, Niilo Mäki Instituutti

 

Koulutuspaikkakunta:

Tampere

 

Lisätietoja:

Koulutus on opetustoimessa työskenteleville maksuton. Koulutukseen otetaan 28 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujilta edellytetään sitoutumista koko koulutuskokonaisuuteen. Koulutukseen ei sisälly kahvituksia eikä ruokailuja.

 

Ilmoittautumiset:

www.nmi.fi/koulutus

 

Löydät sivustolta ohjeet sähköisen lomakkeen täyttämiseen.

 

 

 

 

sivun alkuun