Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto Henkilötietojen tallennus Ekapeleissä

Henkilötietojen tallennus Ekapeleissä

Ekapeleihin ei enää tallenneta pelaajien henkilötietoja.

Tietoturvalainsäädännön muutoksista ja Ekapelin kehittämisestä johtuen olemme muuttaneet vanhojen Ekapelien (Ekapeli-Eskari, -Yksi, -Lukeminen, -Sujuvuus, -Matikka) pelaajien luomisen siten, ettei pelaajan tietoihin syötetä jatkossa ollenkaan henkilötietoja.
Pelaajan tietoihin tallennetaan vain pelaajanimi ja pelihahmo (lisäksi palvelimelta on poistettu kaikkien olemassa olevien pelaajien henkilötiedot). Tämä tarkoittaa sitä, ettei huoltajalta tarvitse enää pyytää kirjallista lupaa pelaamiseen. Vaikutusta tällä on myös pelaajien yhdistämiseen. Pelaajien yhdistämistä ei voida enää tehdä käyttäjätuen kautta, vaan käyttäjien tulee itse hoitaa pelaajien yhdistäminen. Ekapeli-palvelimella on mahdollisuus jakaa omassa ohjauksessa oleva pelaaja toiselle käyttäjälle.


Vanhat Java-pohjaiset Ekapelit tullaan jossain vaiheessa poistamaan, koska meillä ei ole resursseja varmistaa niiden toimivuutta. Pelien poistamisesta tullaan ilmoittamaan etukäteen.

Uusin pelimme Ekapeli Alku on tehty korvaamaan vanhat pelit ja siitä löytyy lähes samat harjoittelusisällöt kuin vanhoista peleistä. Ekapeli-Maahanmuuttaja ja SpelEtt ovat myös saatavilla. Lisätietoa:
http://www.lukimat.fi/ekapeli

sivun alkuun