Sijainti: Pääsivu Tiedotteet Uutisarkisto 13.2.2008 Ekapeli-Matikka LADATTAVISSA

13.2.2008 Ekapeli-Matikka LADATTAVISSA

Nyt sinulla on mahdollisuus ladata käyttöösi Ekapeli-Matikka!

Ekapeli-Matikka kuuluu Ekapelien tuoteperheeseen. Peli on tarkoitettu niille esi- ja alkuopetusikäisille lapsille, joille matematiikan perustaitojen oppiminen on haastavaa. Peli sisältää tällä hetkellä koon ja määrän vertailua, lukumäärien, numeroiden ja lukusanojen tunnistamista, lukujonotehtäviä sekä yhteenlaskua.


Ekapeli-Matikan lataaminen edellyttää ilmoittautumista Ekapelin käyttäjäksi. Voit halutessasi ilmoittautua sekä Ekapelin (Lukemispeli) että Ekapeli-Matikan (Matikkapeli) käyttäjäksi samalla kertaa! Ilmoittauduttuasi saat käyttäjätunnukset, joilla pääset lataamaan haluamiasi pelejä. (Mikäli olet jo ilmoittautunut, voit käydä lisäämässä itsellesi oikeuden Matikkapeliin Ekapelin hallintasivustolla. Kirjaudu sivustolle omalla käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla. Hallintasivusto aukeaa sinulle uuteen ikkunaan tästä.)

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulle tarjotaan mahdollisuutta osallistua tutkimukseen, jonka avulla peliä pyritään kehittämään tarkoitukseensa aina vain sopivammaksi. Tutkimukseen osallistuminen tarkoittaa sitä, että lasten tiedot pelaamisesta tallentuvat internetin välityksellä tutkijoidemme käyttöön. Tämä edellyttää, että lasten vanhemmilta kysytään kirjallinen lupa pelaamiseen. Toivomme, että saamme tutkimukseen mukaan innokkaita opettajia ja vanhempia, jotta voimme tarjota lapsille heidän kaipaamaansa tukea.

Klikkaamalla Lukimat -sivuston Etusivulta Ekapeli-Matikka -logoa, pääset suoraan tarkempiin ohjeisiin. Ohjekirjassa kerrotaan, kuinka ilmoittaudut Ekapelikäyttäjäksi, kuinka pelaat Ekapeli-Matikkaa ja kuinka lataat pelin omalle koneellesi. Ohjekirjaan pääset myös tästä.

Tervetuloa pelaamaan ja
osallistumaan Ekapeli-Matikka -tutkimukseen!

Sinipelikaani

sivun alkuun