Sijainti: Pääsivu Matematiikka Materiaalit Tietokoneohjelmat Neure Neure-Express

Neure-Express

Neure-express on yksinkertaisin tapa käyttää Neurea. Klikkaa linkkiä ja koneellesi avautuu ikkuna, josta voit suoraan valita tehtävälistasta harjoitteita, joita lapsi voi ryhtyä tekemään. Neure-express -tehtävien käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista.

Neure-Express

Neure-express on yksinkertaisin tapa käyttää Neurea. Klikkaa kuvaketta ja koneellesi avautuu Neure-ympäristön ikkuna, josta voit suoraan valita harjoitteita lapselle tehtäväksi. Neure-express -tehtävien käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai kirjautumista.

Lue lisää...

Mikä on Neure-Express

Neure-express on uusi, nopea tapa käyttää Neure-ympäristöä koulussa ja kodeissa. Neure-expressillä pääsee käyttämään Neuren tehtäviä yhdellä klikkauksella. Se ei kuitenkaan ole niin laaja ominaisuuksiltaan kuin varsinainen Neure.

Lue lisää...

Luku ja määrä

Tehtävissä harjoitellaan lukumäärän ja sitä vastaavan numerosymbolin tunnistamista. Suurimmassa osassa tehtävistä lukumäärät eivät ole koko ajan näkyvillä, vaan lapsi pääsee kurkistamaan niitä. Osassa tehtävistä lukumäärässä tapahtuu muutos (lisääminen tai vähentäminen), jonka jälkeen tulee määritellä uudelleen lukumäärä ja sitä vastaava numerosymboli. Lukualueet 1 – 5 ja 1 – 10. (esi – 1. lk)

Lue lisää...

Lukujono

Lukujonotehtävät eteen- ja taaksepäin sisältävät puuttuvan luvun täydentämistä lukujonoon. Lukualueet ovat 1 – 20, 1 – 30, 1 – 100 ja 100 – 1000. Lisäksi on tehtävä, jossa tulee tunnistaa tietylle lukuvälille kuuluvat luvut, esim. 1 – 10 ja 1 - 20 . (1. – 2. lk)

Lue lisää...

Yhteenlasku

Tehtävät sisältävät lukumäärien laskemista lisäämisen jälkeen ja laskulausekkeen tunnistamista. Osassa tehtävistä harjoitellaan luvun täydentämistä viiteen tai kymmeneen. Lukualueina 1 – 5 ja 1 – 10. Lukualueella 1 – 100 harjoitellaan lukusuoran avulla yhteenlaskua. (esi – 2. lk)

Lue lisää...

Vähennyslasku

Tehtävät sisältävät lukumäärien laskemista vähentämisen jälkeen ja laskulausekkeen tunnistamista. Lukualueella 1 – 100 harjoitellaan lukusuoran avulla vähennyslaskua. (esi – 2. lk)

Lue lisää...

Kertolasku

Kertolaskujen harjoittelua, kukin kertotaulu (2 – 9) omana tehtävänään. Tukena laskemiselle tarvittaessa lukusuora (2. – 4. lk). Lisäksi Salainen Agentti -tehtäväkokonaisuudesta yksittäisiä osioita kertolaskun harjoitteluun.

Lue lisää...

Jakolasku

Jakolaskun harjoittelua, kukin jakotaulu (2 – 9) omana tehtävänään. Tukena laskemiselle tarvittaessa vastaava kertolasku (3. – 4. lk). Lisäksi Salainen Agentti -tehtäväkokonaisuudesta yksittäisiä osioita jakolaskujen harjoitteluun.

Lue lisää...

Raha

Rahatehtävissä yhdistetään kaksi toisiaan vastaavaa rahamäärää (tehtävät 1a-1f) tai rahamäärä ja sitä vastaava luku (tehtävät 2a-2d). Tehtävissä käytetään sekä senttejä että euroja lukualueella 0 - 100. (1. – 2. lk).

Lue lisää...

Kello

Kellotehtävät sisältävät kellonajan tunnistamista analogisesta kellosta sekä digitaalisen ja analogisen merkintätavan yhteyttä. (1. – 2. lk)

Lue lisää...

Kuvat

Neure-express kuvat

Lue lisää...

sivun alkuun