Sijainti: Pääsivu Matematiikka Materiaalit Tietokoneohjelmat Neure

Neure

Neure-tietokoneohjelmisto on tarkoitettu kehityksellisten häiriöiden, erityisesti oppimisvaikeuksien tutkimukseen, arviointiin ja kuntoutukseen. Neure-materiaalit ovat vapaasti kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien käytettävissä. Neure toimii Internet-selaimessa java-lisäohjelman avulla.

Neure-ohjelmistossa käyttäjä (esim. opettaja) luo itselleen tunnuksen, jonka avulla hän voi luoda oppilaille omia tunnuksia ja jakaa heille mielekkääksi katsomiaan tehtäviä Neuren laajasta tehtävävalikoimasta. Tämän jälkeen oppilas voi tehdä tehtäviä missä tahansa internet-yhteydellä varustetulla tietokoneella kirjautumalla järjestelmään omilla tunnuksillaan. Vain lapsen omalla opettajalla on pääsy oppilaan suorituksiin.

Neure-Expressiin on koottu pieni joukko Neuren tehtävistä, joita voi käyttää suoraan tästä palvelusta ilman rekisteröitymisiä ja kirjautumisia. Neure-Expressiä käytettäessä eivät oppilaan tulokset tallennu palvelimelle.

Neuren verkkopalvelu toteutetaan NMI:n ja Opetushallituksen yhteistyönä. Palvelu on kaikille käyttäjille ilmainen.

(Klikkaa kuvaketta päästäksesi haluamaasi paikkaan.)


Neure-logo-w200

Neure-ympäristöön kirjautuminen ja rekisteröityminen. Täältä käytät Neurea (linkki johtaa Opetushallituksen edu.fi -verkkopalveluun).

Neure-express-logo200

Neure-Express. Voit käyttää valikoimaa Neuren tehtäviä suoraan ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista.
Neure-info-logo200H Tarkempaa tietoa Neuresta ja sen tehtävistä.
Neure-Opas-200H Neuren opasanimaatiot. Mene tänne, kun haluat oppia käyttämään Neuren erilaisia ominaisuuksia. Helppojen animaatioiden avulla opit käytön perusteet.

 

sivun alkuun