Pelin tekninen tuki

Mistä saan apua, jos kohtaan ongelmia Ekapeli-Matikan lataamisessa, käynnistämisessä tai pelaamisessa?

Usein kysytyt kysymykset

Ekapelin (Lukemispeli) ohjeisiin on koottu lista kysymyksiä, joita Lukemispelin käyttäjät ovat usein kysyneet aloittaessaan Ekapelin pelaamisen. Koska Ekapeli-Matikka toimii samalla periaatteella kuin Ekapelikin, saatat löytää sieltä helposti vastauksen kohtaamiisi ongelmiin. Päästäksesi lukemaan kysymyksiä ja vastauksia, klikkaa usein kysytyt kysymykset.

Mikäli usein kysytyistä kysymyksistä ei löydy ratkaisua ongelmaasi, voit ottaa yhteyttä Ekapeli-tukeen yhteydenottolomakkeella. Voit saada teknistä tukea myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ekapeli(at)lists.jyu.fi

Huomio!

Jos päädyt lähettämään sähköpostia, tee selväksi, mitä Ekapelin versiota kysymyksesi koskee. Pyri aina kuvaamaan kysymyksesi ja ongelmatilanteesi mahdollisimman tarkasti. Näin tekninen tukemme osaa auttaa sinua parhaiten.

Muistathan olla kärsivällinen ja perehtyä ohjeisiin rauhassa. Näin onnistut parhaiten tietokoneohjelmien käyttöönotossa.

Jos kysymyksesi koskettaa Ekapeli-Matikan matemaattista sisältöä, lähetä kysymyksesi osoitteeseen: matikka(at)lists.jyu.fi

 

TERVETULOA PELAAMAAN!Sinipelikaani

sivun alkuun