Pelin käynnistäminen

Kuinka lataat Ekapeli-Matikan ja käynnistät pelin omalta koneeltasi?

Pelin lataaminen

Voit ladata pelin suoraan tästä.

Palvelimen kirjautumissivuEkapelipalvelimen(www.ekapeli.fi) kautta lataaminen onnistuu klikkaamalla kirjautumissivulta "Käynnitä Ekapeli".

Palvelinetusivu

Jos olet kirjautuneena Ekapelipalvelimelle, klikkaa "Lataa peli". Etsi latauslistalta Ekapeli-Matikka ja klikkaa "Käynnistä Web-Start -versio".

Kaikista yllä mainituista vaihtoehdoista koneelle latautuu pelien hallintaikkuna. Latautumisen yhteydessä näytölle aukeaa sertifikaati -ilmoitus.Sertifikaatti Voit hyväksyä sertifikaatin pysyvästi rastittamalla "Luota aina tämän julkaisijan lähettämään sisältöön" (always trust content from this publisher). Tällöin sertifikaati ei ilmesty jokaisella käynnistyskerralla. Jos et halua hyväksyä sitä, voit klikata suoraan Run -painiketta ja pääset kirjautumaan peliin. Tällöin ilmoitus avautuu aina käytettäessä Web Start -käynnistystä. Voit hyväksyä sertifikaatin pysyvästi myös myöhemmillä pelikerroilla.

Kun hallintaikkuna on latautunut koneelle, voit asentaa ja käynnistää kaikkia Ekapelejä. Latautumisen yhteydessä työpöydälle luodaan pikakuvake.

launcher

Ennen käynnistämistä

Muista aina ennen pelaamisen aloittamista tarkistaa, että koneesi äänet eivät ole mykistetyt. Löydät kaiuttimen kuvan omalta koneeltasi ruudun alapalkista (oikealla alhaalla).

Kaiutin

Jos kaiuttimen kuva ei ole näkyvissä, klikkaa alapalkin nuolesta koko valikko näkyviin.

Aaniomakone

Klikkaa hiirellä kaiutinta, jotta näet, mille tasolle äänen voimakkuus on säädetty. Tarkista, että toiminto "Mykistetty" / "Mute" ei ole aktiivinen. Tarkista vielä, että äänen säädin ei ole ihan pohjassa. Voit raahata hiirellä säädintä hieman ylöspäin (ks. kuva).

Huomio!

Voit säätää äänen voimakkuutta myöhemmin myös pelissä, mutta säädin ei toimi, jos koneesi äänet ovat mykistetyt tai säädetty minimiin.

Kirjautuminen peliin

Kun olet allekirjoittanut ja lähettänyt meille pelin lataamiseen vaaditun lomakkeen, sinut rekisteröidään Ekapelin käyttäjäksi (ks. Ohjekirjan kohta 1. Vaatimukset). Saat itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan pelaamista varten. Näitä tunnuksia kysytään heti seuraavaksi "Ekapelin kirjautuminen" -ruudussa.

Webstart näkymä

Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varatuille paikoille.

Jos haluat, että jatkossa peli ohittaa kirjautumisen automaattisesti, voit valita hiirellä toiminnon "Muista tunnus ja salasana" aktiiviseksi. Paina lopuksi OK.

sivun alkuun