Aloitusvalikko

Mitä toimintoja aloitusvalikon painikkeet tarjoavat?

Valikko

Kun olet kirjautunut saamillasi tunnuksilla peliin sisälle ja painanut OK -painiketta, sinulle avautuu Käynnistä peli -sivu.

Kaynnista_2010

Käynnistä peli

Valikossa on ensimmäisenä painike "Käynnistä peli", josta peli avautuu. Tässä näkymässä voit myös vaihtaa käyttäjää eli peliin voi kirjautua toinen opettaja tai vanhempi (sulkematta peliä), joka peluuttaa hänen tunnuksen alla olevia lapsia. Näyttöasetuksia ja äänen voimakkuutta voi säätää "Pelin asetukset" -painikkeesta. "Käyttäjätuki" -painike puolestaan avaa selaimen käyttäjätukilomakkeeseen.

Vaihda käyttäjä

Käyttäjällä tarkoitetaan siis aikuista henkilöä, jolla on käyttäjätunnukset peliin. Mikäli päiväkodissanne, koulussanne tai kotona on useampia henkilöitä, joilla on käyttäjätunnukset, voitte vaihtaa valikossa pelin käyttäjää. Valitse "Vaihda käyttäjä" ja anna seuraavan käyttäjän kirjoittaa avautuvalle sivulle omat käyttäjätunnuksensa. Lapsilla ei ole käyttäjätunnusta. He käyttävät pelaamisessa ainoastaan pelihahmoa ja pelaajanimeä, jotka käyttäjä eli aikuinen on luonut heille.

Pelin asetukset

Valikosta voit säätää tarvittaessa näytön asetuksia. Yleensä pelin tulisi toimia oletusasetuksilla. Jos havaitset ongelmia, klikkaa "Etsi parhaat asetukset". Tarkista myös, että peli näkyy lapselle koko ruudun kokoisena ikkunana. Tällöin asetus "Koko ruutu" tulee olla aktivoituna.

Naytonasetus

 

Poistu "Näytön asetuksista" valitsemalla OK. Palaudut takaisin valikkoon.

sivun alkuun