Sijainti: Pääsivu Lukeminen Materiaalit Ekapeli Mikä Ekapeli on? Miten Ekapelin saa?

Miten Ekapelin saa?

Ekapeli Alku ja Ekapeli Maahanmuuttaja löytyy Android- ja iOS -laitteille, eli tableteille ja kännyköille, niiden sovelluskaupoista. Pelien käyttö on ilmaista.

Ekapeli voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi kotona, koulussa, esikoulussa tai puheterapeutilla. Pelaajan on mahdollista pelata samaa peliä useassa eri paikassa. Pelin ohjaajana toimii kotona pelaajan vanhempi ja muualla opettaja, erityisopettaja, puheterapeutti, tai joku muu aikuinen.

Jos peliä halutaan pelata samalla pelaajalla esimerkiksi kotona ja koulussa, täytyy sekä opettajan, että huoltajan ilmoittautua pelin käyttäjäksi pelin kautta. Käyttäjät voivat jakaa pelaajia toisille käyttäjille.

 

 

 

Vanhojen pelien(Ekapeli-Eskari, -Yksi, -Lukeminen, -Sujuvuus) käyttö kirjautuneena vaatii pelaamisluvan pyytämisen huoltajalta, jos ohjauksessa pelaa alaikäinen lapsi (ks. sivun alareuna).  Lupa tarvitaan, sillä peli lähettää Internetin välityksellä tietoa pelaamisen edistymisestä tietokantaan. Pelaamisesta tallennettuja tietoja voidaan käyttää tutkimuksessa ja pelin kehittämisen apuna. Lisäksi pelaamisen aloittamisen yhteydessä pelaajasta tallennetaan vanhemman ilmoittamia tietoja. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Ekapeli-ympäristöä koskevat rekisteriselosteet löytyvät tästä linkistä.

Lataa tästä Ekapelien hallintaikkuna

Voit ilmoittautua käyttäjäksi joko pelin tai Ekapelipalvelimen kautta.

sivun alkuun