Sijainti: Pääsivu Lukeminen Materiaalit Ekapeli Ohjeita Ekapeli-Eskari, -Yksi, -Lukeminen ja -Sujuvuus Pikaohje Ekapelin käyttäjäksi ilmoittautuminen ja pelien käyttöönotto

Ekapelin käyttäjäksi ilmoittautuminen ja pelien käyttöönotto

1. Avaa selain ja mene osoitteeseen www.ekapeli.fi (Ekapelipalvelin).
2. Klikkaa tekstiä ”Ilmoittaudu käyttäjäksi” tai ”Käynnistä Ekapeli” (mikäli valitsit jälkimmäisen siirry kohtaa 6).
3. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, saat sähköpostitse tervetuloa -viestin. Viestissä on linkki salasanan asettamissivulle. Käyttäjätunnus aktivoituu kun salasana on asetettu.
4. Nyt voit kirjautua Ekapelipalvelimelle käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoitteesi) ja asettamallasi salasanalla.
5. Klikkaa etusivulta tekstiä ”Käynnistä Ekapeli” ja tiedoston lataamisen jälkeen, sen suorittaminen lataa koneelle pelien hallintaikkunan .
6. Koneelle on nyt ladattuna pelien hallintaikkuna, minkä kautta voit asentaa ja käynnistää pelejä. Klikkaa jonkun pelin kohdalta ”Asenna”.
7. Kun asennus on valmis, näkyy pelin kohdalla ”Pelaa”. Voit käynnistää pelin klikkaamalla sitä.
8. (Mikäli kohdassa 2 valitsit ”Ilmoittaudu käyttäjäksi” siirry kohtaan 10) Pelin kirjautumisruudussa klikkaa alareunasta painiketta ”Ilmoittaudu käyttäjäksi”.
9. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, saat sähköpostitse tervetuloa -viestin. Viestissä on linkki käyttäjätunnuksen aktivoimiseksi. Tunnus on aktivoitava ennen kuin sillä pystyy kirjautumaan.
10. Kirjaudu peliin ja klikkaa ”Käynnistä peli”.
11. Jos Ekapelejä ei ole aiemmin pelattu jonkun muun ohjauksessa, voit luoda pelaajan klikkaamalla alareunasta painiketta ”Luo pelaaja” ja aloittaa pelaamisen.
12. Mikäli pelejä on aiemmin pelattu jonkun muun ohjauksessa ja olet saanut jakokoodin, tulee sinun kirjautua Ekapelipalvelimelle ja klikata etusivulta ”Jaa pelaaja”. Syötä saamasi koodi jakokoodi-sanan alapuolella olevaan kenttään ja klikkaa "Yhdistä pelaajat". Jos et ole saanut jakokoodia, pyydä toista käyttäjää jakamaan pelaaja sinulle.

sivun alkuun