Sijainti: Pääsivu Lukeminen Materiaalit Ekapeli Ohjeita Ekapeli Alku Ohjekirja Käyttäjätunnuksen luominen

Käyttäjätunnuksen luominen

Peli käynnistyy kirjautumisruutuun (kuva alla). Jos sinulla ei vielä ole Ekapeli Alku käyttäjätunnusta (aiempien Ekapelien tunnuksella ei voi kirjautua), voit ilmoittautua käyttäjäksi valitsemalla “Luo uusi käyttäjä”. Mikäli sinulla on käytössä oma laite, voit ennen kirjautumista merkitä “Pysy kirjautuneena”, jolloin seuraavilla käynnistyskerroilla peli kirjautuu automaattisesti tunnuksellasi.

Pelaa kirjautumatta

Voit myös pelata kirjautumatta. Tämä on käytännöllistä, jos haluat esimerkiksi nopeasti kokeilla miten peli toimii. Tällä tavalla pelattaessa pelaajat tallentuvat vain sille laitteella millä pelataan. Pelaaja voidaan kuitenkin jälkeenpäin siirtää palvelimelle käyttäjätunnuksen alle.

 

EkapeliAlku_Kirjautumisruutu

Käyttäjäksi ilmoittautuminen

Valitse kirjautumisruudusta “Luo uusi käyttäjä”. Lue ensin käyttöehdot läpi ja valitse ”Hyväksyn käyttöehdot” jatkaaksesi eteenpäin. Syötä sähköpostiosoitteesi ja jokin turvallinen salasana. Valitse lopuksi ”Luo uusi käyttäjä”, jolloin sähköpostiisi lähetetään linkki käyttäjätunnuksen aktivointia varten. Aktivoinnin jälkeen tunnuksella voi kirjautua peliin.

 

EkapeliAlku_Ilmoittautumisruutu

sivun alkuun